tiistai 25. helmikuuta 2014

Ei lopu heti

Haastetta kehiin. Ei lopu työ ihan kädenkäänteessä ;)
Tällainen siitä pitäisi tulla, jos pinna kestää.
Lanka on Karnaluksista ja makso ihan alle 2€ Ei ainakaan paljo rahaa tähän kokeiluun sössäänny.


Tässä on 10 tunnin työ. Huh huh ennen kun on 170cm kasassa.  Puikko kokeilujakin oli vaikka miten monta. Eeltä oli pitkät pyöröpuikot, niillä oli paha tehä, kun se naru oli kaiken aikaa tiellä ja kieto langan miten sattuu. Sitte oli vuorossa lyhyet 40cm pyöröpuikot, nekin oli pahat jotenkin se puikko-osuus oli liian lyhyt ja ne on ihan meilettömän liukkaat. Sukkapuikot osoittautui kaikken parhaiksi. Virittelin päihin kumilenkit toppariksi. Saas nähä kuin käy, tuleeko tästä koskaan valmiiksi, vai onko taas uus UFO.

perjantai 21. helmikuuta 2014

Vitsiä pukkaa

Kun täs yks sun toinen on jotenkin vaivainen, niin tuli mieleen vitsi.Mummolla oli alapään vaivoja ( oli varmaan viel vanhempi, kun mä ) josta meni lääkäriin. Mummosta otettiin kokeita ja lääkäri soitti tuloksista " kyllä se vaiva on virus" johon mummo vastas " Hyvä, että on viirus, et ei ole käres, voi eres virkata

Kyllä tää Aipädi on yhensorttinen, ei aina pääse noita virheitä korjaamaan. Olkoot sitte virheet paikallaan :(

Riemunkirjavat

Kisapäivissä alkaa ole loppu käsissä, harmi.
Hermo ei kestä katsoa tuota Ruotsi-Suomi ottelua!!
Tässä ois nyt viimeiset kisasukat. Nää on nyt tehty kaikista lopuista langoista. Ei tosiaan tullut saman näköiset. Ois tietysti voinut vähän katsoa kaverista, mitä lankaa missäkin kohin oon käyttänty, no nää on tällaiset. Ostin mä kyl uuttakin lankaa, kun sattu niin sopivasti kohalle ;)
.
Kaiken maailman vaivaa sitä voi ollakin. Kävin eilen lääkärissä, kun aamuyöstä aina alkaa särkee lonkkia. Niissä on limapussin tulehdus. Mikä ihme nekin on tulehduttanut? Kun se lääkäri painel noita lonkkia ja kysy onko tästä kipee, vai tästä? Mun ois tehnyt mieli livauttaa moista lääkäri. Nyt ne vasta onkin kipeet. Sain kortisonipiikit molempiin, mut se kipeys johtuu siitä, kun se ihmii kokeili mistä on kipee. Sattu ihan tautisesti!
Mukavaa viikonloppua!

torstai 20. helmikuuta 2014

Kisat lähenee loppua

Samoin kisasukkien teko on syytä loppua. Yhdet on vielä kesken, mutta onhan kisojakin muutama päivä jäljelleä.

Kyllä sitten on syytä vaihtaa töitä, tai joka paikka tursuaa sukkia :)

Tää oli ihan pakko laittaa tänne. Kuva kiertää facessa ja on sieltä kopsattu :)

maanantai 17. helmikuuta 2014

Kevättä

Onhan vaan nyt jo kevät, onhan?
Mä kävin siemenkaupassa tuolla Plantagenissä. Oli aika huonosti siemeniä. Kyllä mä sain sen mitä hainkin, mutta joskus on seilläkin ollut enemmä. Tekeevät siellä jotain remonttia ja tuntu, että siitä on tullut halkokauppa, kun halkopusseja oli joka paikassa.
Tässä nää mun siemenet nyt on. Tsiniaa, Auringonkukkaa, Leijonankitaa ja Unikoita. En kyllä tajuu miksi otin tuota Leijonankitaa? En oo siinä aikaisemminkaan onnistunut. No yrittänyt ei laiteta.
Halvalla sai Santtuja ja piti ostaa, kun vitoselle sai kolme. On taas mitä tappaa.


Oonhan mä varmaan sen aikaisemminkin kertonut, mutta kerron nyt kuitenkin. Sain yhdeltä ystävältä valkoisen Santun, se kukki ne kukkansa ja sen jälkeen ei mitää muuta, kun jurotti vaan. Kysyin naapurin rouvalta haluuko hän, vai laitanko kaatikselle? Hän oli sitä mieltä, että elävää kukkaa ei kannata laittaa kaatikselle, joten vein sen kukan naapuriin. Siinä ei ihan varmasti ollut silloin nupun nuppua ja seuraavan kerran, kun meni sinne kylään oli se saamarin kurapurkki valkoisenaan kukkia! Silloin päätin, että en enää koskaan yritä kasvatta mokomaa ja taas yritän :)

lauantai 15. helmikuuta 2014

Puolivälierä ;)

Eikös se ala olemaan kisoissa suunnilleen puoliväli? Ei oo paljoo sukka pino lisääntyny. Tosin ollaan oltu taas vähän reissussa ja näitä oli vähän vaikea kutoa, kun piti kytätä maisemia. Ei paljoa tuo kuvio näy tässä langassa.
Nää toiset on sitten rumaakin rumemmat. En tiedä vielä kelle nää ilkenis lykätä. Lanka näytti kerällä ihan kivalle, mutta lopputulos olikin sitten jotain ihan muuta :(

perjantai 14. helmikuuta 2014

14.2

Hyvää Ystävänpäivää!

torstai 6. helmikuuta 2014

Kisasukat

Tosin nää on kyllä aloitettu jo paripäivää sitten. Onneksi sain neuvoa ja käännösapua TiiQulta. Tuhannet kiitokset hänelle.
Malli on tästä kirjasta, jonka oon saanut joskus 25 vuotislahjaksi miniältä. Kauniita ohjeita, ainut huonopuoli on se, että on tuolla "lontooksi" . Minähän en sitä osaa muuta, kun ai lav juu ;)
"
Rattosia kisahetkiä sulle.